donderdag 2 februari 2012

De start

Voila. Brabo's blog is gestart. Voor mij lijkt dit de beste methode om over schaken te communiceren mits een minimum aan tijd en geld te investeren, voldoende privacy te bewaren en toch heel wat mensen te bereiken.

Alhoewel ik besef dat iedere schaker dankzij mijn profielbeschrijving onmiddellijk kan weten wie er achter het pseudoniem zit, vermijd ik dankzij het pseudoniem wel dat niet-schakers hier iets komen zoeken.

Dit blog zal ik gebruiken om mijn persoonlijke mening te geven over bepaalde onderwerpen maar ook bijvoorbeeld om mijn ervaringen of (interessant) schaakwerk te delen.

De reacties op dit blog heb ik in 1ste instantie opengezet voor iedereen omdat het de bedoeling is om te communiceren en niet om een dagboek bij te houden. Het valt af te wachten of deze compleet open mode op lange termijn houdbaar is of niet.

Ik wens verder elke lezer plezier net zoals ik hoop plezier te verkrijgen met het schrijven en de reacties.

Brabo

4 opmerkingen:

 1. Nice.
  De lay-out is goed en sober genoeg om de inhoud te laten primeren.
  Het start-stukje (en de verantwoording bovenaan) waarom je een blog opstart, hoeft m.i. niet zo uitgebreid. Iedere blogger doet het omdat hij/zij wel ergens een reden heeft. Laat de reden echter wel zoveel mogelijk positief zijn - uit eigen ervaring weet ik dat het gemakkelijk is kritiek te geven, maar constructieve kritiek is al moeilijker.
  Alvast een proficiat voor de moedige poging om een statement te maken (op je eigen ritme en met zoveel verduidelijkingen als je zelf wil).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een punt. Ik heb wat aanpassingen gemaakt aan de inhoud zodat het luchtiger klinkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een verfrissend initiatief.

  Je eerste posts zijn wel doordacht en gefundeerd,
  maar dat is geen verrassing :)

  Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig initiatief Brabo!

  Fijn dat je hier alles met ons deelt.
  Ik ben benieuwd naar je verhalen.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen